BloggenMin.net

Det som faller meg inn akkurat nå...

Er Lyoness seriøst?

 

Jeg får stadig spørsmål fra mine venner som lurer på om dette selskapet er seriøst fordi de vet at jeg er medlem der.

Svaret mitt til disse er å vise frem mine utskrifter fra nettbanken som viser at jeg har fått utbetalt tusenvis av kroner fra selskapet. Alle utbetalingene har kommet på dagen uten forsinkelser på utover noen timer. Så at selskapet har likviditet og faktisk utbetaler penger er det ingen tvil om. Jeg kjenner faktisk til personer som har fått utbetalt flere hundretusener fra Lyoness.

 

Er det et pyramidespill?

 

Lyoness sitt hovedprodukt er cashback kort med gode betingelser som er helt lovlig og som ikke har noe med pyramidespill å gjøre. Grunnen til at det likevel sammenlignes med pyramidespill av mange er at det drives etter MLM prinsippet som betyr at medlemmene kan tjene penger på å registrere venner å kjente som medlemmer. Du får med andre ord ikke bare cashback når du selv handler men kan også få cashback når dine venner og venners venner handler.

 


Lotteritilsynet konkluderte med at lyoness ikke er et pyramidespill!


Riktignok går noen av inntektene til dem som har et utvidet medlemskap inn i et pyramidelignende system. Siden alt dette er resultat av handel så oppfyller det kravene i lotteriloven i forhold til lovlig MLM virksomhet. Lotteritilsynet konkluderte med at de ikke fant noe ulovlig pyramidespill i forbindelse med sine undersøkelser av selskapet for ewt drøyt år siden.


Bør jeg satse på Lyoness?


Ja, du bør i alle tilfeller ta i mot et gratis cashback kort. Det koster deg ingenting og hvorfor ikke ta med litt cashback dersom du handler hos en av Lyoness partnerne?


Bør jeg bruke penger på å oppgradere mitt medlemskap?


Lyoness har muligheter til å oppgradere medlemskapet til marketer og Premium marketer. Dette er nødvendig dersom du vil ha flere måter å tjene penger på i systemet enn ren cashback på egne, venner og venners- venners kjøp.

Som oppgradert medlem kan du for eksempel ta del i Easy Shop programmet eller ta del i de såkalte kundeskyene. Dersom du har tro på at Lyoness vil fortsette sin positive utvikling som verdens største MLM selskap er dette absolutt noe du kan se på.

Dersom du imidleritd ikke er interessert i å delta i Easy shop, kundeskyer eller verve andre medlemmer kan du nøye deg med et gratis cashback kort. Du kan selvfølgelig oppgradere deg senere hvis du endrer mening.

Når det kommer til dette med MLM så vil du alltid møte på personer som mener at alle som forviller seg inn på dette umiddelbart bør oppsøke sin fastlege for å bli videre henvist til psykriatisk avdeling. Det er ikke noen hensikti i å prøve å vende om slike mennesker selv om du bare vil dem godst med å tilby et gratis fordelskort så tror disse alltid at det er skumle hensikter bak. Tross alt kan bransjen takke segg litt selv da det dessverre for de få seriøse aktørene har vært en bransje preget av mange useriøse aktører.

Copyright 2014. All Rights Reserved.