BloggenMin.net

Det som faller meg inn akkurat nå...

Norge er et rart land

Vi har vel kommet litt over halveis i ski VM i Falun og jeg måp bare si at jeg rister på hodet over utviklingen i media. Først var det kriste de første dagene etter at norge hadde tatt 6 av 9 gull i mesterskapet. Vi måtte jo forstå at vi ødelegger vår egen nasjonalsport ved å være så alt for gode. Vi måtte rett og slett begynne å begrense ressursene som ble brukt på skisport i Norge slik at vi kunne konkurere på like vilkår med våre konkurende naboland, for det er det skisport dereier seg om våre naboland og enkelte  utskudd fra rundt om i verden i tilegg.

 

Nå har imidlertid Norge smurt seg bort de siste to dagene, det er i hvert fall det vi liker å skylde på. I dag tok vi bare bronsje på herrenes distandse og i går var vi ikke med på topp 10 listen en gang. Snakk om krise. Var det ikke slik vi ville ha det da for bare få dager siden? Mulighetene for andre land til å hevde seg slik at vi ikke ødelegger sporten vi er så glad i her hjemme i Norge?

 

Nå er jeg personlig relativt likegyldig til hvordan det går med hele langrennsporten og Norge i Falun VM dog er jeg særdeles fascinert av Norsk media som til de grader vingler fra dag til dag ettersom hvordan dagsformen til de Norske utøvrne er. Hva blir det neste? Vi har vel i flere tiår klagd over at de Norske ikke får vist at de egentlig er best fordi så mange av konkurentene doper seg, nå har vi kanskje til dels fått tatt knekken på dopingen og da er det galt at vi er best, eller i hvert fall trodde vi var best i noen dager. er det noen som har vurdert om det kanskje er nordmennene som har dopet seg? Eller foresten, det er det ikke lov å spekulere i her hjemme, vi må jo forstå at alle nordmenn har så mye høyere moral enn resten av verden...

Copyright 2014. All Rights Reserved.