BloggenMin.net

Det som faller meg inn akkurat nå...

Hjelp!

 

Det står en bil parkert i nabolaget som jeg gjerne skulle ha fjernet. Jeg tror ikke bilen er stjålet men tror eieren har satt den der i den tro at den står lovlig parkert, noe den kanskje gjør. Plasseringen er imidlertid ett stort problem for meg og jeg ønsker å komme i kontakt med eieren av bilen for å høre om han har mulighet til å parkere den litt annerledes. Hvordan skal jeg finne eieren av bilen tenker jeg da? Jeg finner en sms tjeneste for å finne ut hvem som eier bilen som beskrevet i denne artikkelen men det byr meg i mot å hjelpe utspekulerte personer med å tjene penger på informasjon som sikkert er offentlig tilgjengelig andre steder.

 

Jeg må imidlertid tydeligvis endre synspunkt på dette for det virker jo som om det er håpløst å finne ut hvem som eier bilen på annen måte. Kanskje en telefon til politi eller biltilsynet kan gjøre noe med saken men tanken er jo ikke å pushe myndighetene på stakkaren som sikkert tror at bilen ikke står i veien for noen som helst. Kanskje sitter jeg her og skriver om en fantastisk forretningside som jeg i min uvitenhet deler med mine lesere i stedet for å sette ideen til livet selv. Jeg tror det ofte er slik gode forretningsideer kommer til livet, ved ren tilfeldighet når målet opprinnelig er et helt annet. Hvor mange av verdens oppfinnelser har vel ikke blitt oppdaget ved en ren tilfeldighet?

 

Så da har jeg kommet frem til at en telefon til biltilsynet er min vei og gå, dersom dere lesere da ikke har andre "mindblowing" ideer om hvordan jeg skal få tak i denne eieren av skraphaugen.

Copyright 2014. All Rights Reserved.