BloggenMin.net

Det som faller meg inn akkurat nå...

Hva skjer på Facebook?

 

Facebook tar helt av, i hvert fall blant alle mannlige venner og venners venner som hoverer, krangler og diskuterer seg i mellom i merkelige koder. Etter å ha fundert i lang tid på hva i all verden dette dreier seg om så tror jeg at jeg har kommet frem til at det hele dreier seg om et Engelsk fotball lag som kalles Leicester eller noe i den duren har vunnet ett eller annet. Eller rettere sagt de vant egentlig ikke i dag, de spilte ikke engang men et resultat av en annen kamp sørget for at de vant ett eller annet uvesentlig noe hva dette nå enn er.


Kjære Facebook venner, det finnes ikke noe "nei takk til fotball" filter eller "jeg hater Engelsk fotball" filter på Facebook. Kan dere i hvert fall prøve å ta litt hensyn til dette fremover? Dere kan sikkert mobbe eller hovere ovenfor vennene deres på private meldinger eller på egne Facebook grupper som er forbeholdt dere spik spenna gærne fotballfanatikere!


Problemet mitt er at dersom jeg ser bort i fra denne fotball søpla så synes jeg dere er både hyggelige og interessante mennesker og venner. Jeg ber bare veldig intenst om å bli spart for all denne "fotball spammen" på Facebook uansett om du heier på Liverpool, Chelsea eller de derre som vant ett eller annet i dag.


Jeg skal innrømme at jeg en sjelden gang tar turen på Sør Arena dersom Start skal spille om noe stort eller noen av disse fotball gale vennene drar meg med. Hver gang når jeg kommer hjem etter en slik kamp blir jeg liggende søvnløs å uroe meg for menneskeheten og undrer meg over hva som trekker frem disse primitive instinktene hos menn i alle aldersgrupper. Ja, alle aldersgrupper, det er rett og slett ganske flaut å observere en familiefar sammen med sine små barn som hyler og skriker at dommeren ”har fått fløyta i posten” eller enda verre hyler ut sjikanerende beskjeder til denne stakkaren som ikke passer seg her på min blogg


Jeg forstår det bare ikke. Rett og slett!

Copyright 2014. All Rights Reserved.